Zakąski - Restauracja Cafe Vanilia

Idź do spisu treści

Menu główne

Zakąski

Menu imprez
 




  • Łosoś wędzony z sosem jogurtowym lub malinowym

  • Łosoś w białym winie z kawiorem na lustrze

  • Łosoś w całości na lustrze

  • Łosoś marynowany w ginie i miodzie

  • Łosoś w galarecie

  • Łosoś wędzony z melonem lub grejpfrutem

  • Karp w galarecie

  • Ryba faszerowana np: Szczupak

  • Śledź po królewsku

  • Śledź w porach

  • Śledź w oleju

  • Śledź po kaszybsku

  • Śledź w śmietanie

  • Rolmopsy

  • Matjasy na placku z jabłkami

  • Talerz ryb wędzonych

  • Galaretka mięsna (zimne nóżki)

  • Kurczak w galarecie

  • Ozorki w galarecie

  • Schab w galarecie

  • Pasztet z królika

  • Pasztet mięsno-pieczarkowy

  • Pasztet mięsny z suszonymi owocami

  • Sałatka krewetkowa z awokado lub grejpfrutem

  • Sałatka ryżowa z krewetkami

  • Sałatka z paluszków krabowych

  • Sałatka z selera naciowego  z grillowanym kurczakiem

  • Sałatka z brokułów, mango z orzechami i sosem jogurtowym

  • Sałaty z winogronem, malinami i serem pleśniowym

  • Sałatka z arbuza z fetą i roszponką

  • Sałatka z awokado, pomidorami, fetą i penne

  • Sałatka warstwowa (warzywna)

  • Sałatka pieczarkowa

  • Sałatka makaronowa z wędzonym kurczakiem

  • Sałatka tradycyjna jarzynowa

  • Sałatka śledziowo-ziemniaczana

  • Sałatka grecka z fetą

  • Sałatka nicejska z tuńczykiem

  • Sałatka paprykowa

  • Sałatka fasolowa

  • Sałatka z ananasem i z szynką

  • Sałatka owocowa z sosem koniakowym

  • Sałatka owocowa w arbuzie lub ananasie

  • Kurczak faszerowany

  • Kaczka faszerowana

  • Szynka parmeńska z melonem

  • Szynka wiejska

  • Tatar ze śledzia

  • Tatar z łososia świeżego lub wędzonego

  • Tatar z wołowiny

  • Ryba w warzywach (po grecku)

Mięsa pieczone:

  • Karczek na ostro

  • Schab pieczony

  • Schab nadziewany polędwicą lub owocami

  • Cielęcina z sosem tuńczykowym lub z borowikowym

  • Łopatka pieczona

  • Boczek pieczony rolowany

  • Udziec indyczy faszerowany owocami


  • Jajka faszerowane łososiem wędzonym

  • Jajka faszerowane w skorupkach

  • Jajka faszerowane tuńczykiem

  • Jajka faszerowane pieczarkami

  • Jajka z kawiorem

  • Jabłka pieczone faszerowane kaszanką

  • Gruszka zapiekana faszerowana wątróbką

  • Gruszka z serem pleśniowym i orzechami

  • Brzoskwinie faszerowane fetą







 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego